Zelfvertrouwen

Disclaimer: Resultaten zijn altijd heel persoonlijk, en nooit gegarandeerd.

Zelfvertrouwen is een moeilijk onderwerp voor veel mensen.

Wij krijgen in onze praktijk zowel mannen als vrouwen die problemen hebben met zelfvertrouwen. Te weinig zelfvertrouwen, wel te verstaan.

Zelfvertrouwen is moeilijk omdat het lijkt dat iedereen meer zelfvertrouwen heeft dan jij. Let op het woordje ‘lijkt’ . Je kijkt naar andere mensen en ziet hoe zij bewegen, praten en hoe hun mimiek is. Je zou willen dat je daar meer van had.

Zelfvertrouwen krijgen

Het verkrijgen van zelfvertrouwen is niet gemakkelijk als focus hebt op negatieve zaken. Ervaringen die bevestigen dat je het inderdaad niet goed doet of dat je het anders had moeten doen. Dit gevoel en deze gedachten worden geplant in jouw hoofd, net alsof het een zaadje is van een plant.

zelfvertrouwen met hypnose

Zelfvertrouwen laten groeien

Indien je een zaadje van een boom in de grond plant moet je water geven en verzorgen zodat het kan groeien. Hetzelfde gebeurt met negatieve gedachten en gevoelens. Je voedt als het ware de negatieve gedachten telkens als je toegeeft aan deze negatieve gedachten of gevoelens.

Dit is moeilijk om dit te stoppen indien er geen ingrijpende gebeurtenis plaatsvind. Wat bedoel ik hiermee?

Een ingrijpende gebeurtenis is een moment waarop je een ‘ klik ‘ maakt in je hoofd en per direct veranderd. Je kijkt anders naar dezelfde situatie. Je reageert anders op de situatie en gevoelens en gedachten zijn vanaf dat moment anders.

Je hebt vast wel eens gehoord of gelezen van mensen die diep, diep, diep in de problemen zaten en plotseling hun hele leven veranderde toen … gebeurde. De situatie was toen zo ingrijpend dat ze wel moesten veranderen of inzagen dat het zo niet verder kon gaan.

Hypnose zorgt voor verandering

Het probleem is niet dat je dit niet weet maar dat het jou niet lukt om zelf te zorgen voor een ingrijpende situatie. Het lukt je niet om zelfvertrouwen op te bouwen. Soms voor heel even maar er is altijd wel een moment van twijfel. Na de twijfel krijg je dan een bevestiging dat je toch nog steeds de ‘zaken’ verkeerd aanpakt.

Het lijkt wel op een vicieuze cirkel waarin je zit en het lukt je maar niet om eruit te komen.

Hypnose zou jou mogelijks kunnen helpen om voor verandering te zorgen.

Je bent het waard om succes te hebben dus waarom niet? Reserveer je afspraak en gebruik hypnose om te veranderen.