Slaapproblemen

Disclaimer: Resultaten zijn altijd heel persoonlijk, en nooit gegarandeerd.

Slaapproblemen

We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt. Slaapproblemen. Woelen en draaien in bed, even opstaan, misschien wat lezen, of wat televisie kijken. Vervolgens nog wat meer woelen en draaien, om uiteindelijk, door complete uitputting dan toch in slaap te ‘vallen’.
Of we vallen goed in slaap, om enkele uren later wakker te worden, en met geen mogelijkheid meer terug in slaap vallen. We kunnen onszelf dan zelfs afvragen “Wat is hier toch aan de hand?”
Deze twee voorbeelden zijn de meest voorkomende gevallen van insomnia: 1) Niet in slaap kunnen vallen 2)Onmogelijkheid om in slaap te blijven.

Wanneer een of beide van deze voorbeelden chronisch worden, dan kan dit een ernstige aanslag op onze gezondheid betekenen.

Hypnose zou misschien ook voor u de oplossing kunnen brengen.

slaapproblemen oplossen

Met behulp van hypnose worden u technieken aangeleerd om sneller de slaap te kunnen vatten, of om op natuurlijke wijze de gedachtentrein langzaam te doen stoppen. Leer hoe je van het piekeren bij het slapengaan kunt afkomen, waardoor je veel sneller in slaap kunt raken.Slaap is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van wie we zijn, en onze algemene gezondheid staat of valt met een goede nachtrust. Laat slaapproblemen je leven niet overnemen.

Herinner je de momenten waarop je wel op een normale manier in slaap kon raken. Het zalige gevoel i de ochtend van echt uitgeslapen te zijn.

Het is voor iedereen weggelegd. Alleen hebben sommige mensen hiermee problemen.

Met hypnose worden die problemen erkend.

Als je alles al hebt geprobeerd, en ook al langs bent geweest in een slaapkliniek, om uit te sluiten of er zeker niets lichamelijk mis is met je, dan ben je zeker en vast een kandidaat om met hypnose je slaapproblemen proberen op te lossen.

Praat erover met je arts, en ga eventueel langs bij een slaapkliniek, waar men ook veel ervaring heeft met slaapproblemen.

Dit is de link van de slaapkliniek in Gent. Er zijn slaapklinieken in het hele land te vinden.