Beste James,
Ik ben vorige week bij u langsgeweest.
Over mij gesproken ik voel le super! Ben naar de markt geweest om gezonde producten tot hier toe geen zin in snoep heel verzadigd na mijn eten rustig gegeten! En niet zo veel.
Dus ik ben ervan overtuigd dat het werkt.
Bedankt
Groetjes K

Afvallen

Dag James,
heel trots om jou te melden dat ik ondertussen al 16 dagen geen joint aangeraakt heb.
Een heel nieuwe wereld gaat voor me open. Beetje bij beetje ben ik die nu aan het ontdekken.
Bedankt om mij te helpen deze stap te maken, ik ben zo trots op mezelf, elke dag opnieuw.
Ik zal je zeker blijven aanbevelen bij iedereen die me goed kent en zich afvraagt “hoe” ik het gedaan heb.
Groetjes,
N

Verslavingen

Dag Elke, Ik kan zeggen dat ik me merkbaar beter voel. Het gevoel van overstelpt te worden door emoties is zo goed als verdwenen. Tot een tijdje geleden kon ik in paniek geraken door al de dingen die ik moest doen. Ook geluiden en aanwezigheid van anderen kon ik dan niet verdragen. Mijn hoofd tolde. Sinds de sessie koester ik regelmatig het beeld wat verscheen tijdens de hypnose. Ik stapte naar mijn sterke ik, omhelsde haar en we werden één. Mooier kan niet zijn. Fysiek voel ik me ook beter. Ik ben minder moe omdat de emoties niet aan me vreten. Mijn tijdservaring is heel opmerkelijk in de positieve zin. Tijdens het werken ervaar ik dat de tijd trager gaat, dat ik meer gedaan krijg. Regelmatig ben ik verbaasd van wat ik gerealiseerd krijg op korte tijd. Over de hele lijn kan ik zeggen dat mijn levenskwaliteit enorm is verbeterd. Dank je wel, Elke! Groetjes, M.

Diverse doelen

Hoi elke, Afgelopen woensdag heb ik mijn presentatie gehouden. Ik heb er rustig naartoe geleefd muv het laatste uur toen de spanning opkwam. Net voor ik aan de beurt kwam, werd ik plots rustig en kreeg ik enorm veel zin om mijn ding te doen. Het was een succes. De mensen waren erg geïnteresseerd en stelde vele vragen. Deze kon ik perfect beantwoorden. Bij de sluiting vd avond zijn er nog enkele gasten naar mij gekomen om mij te complimenteren over mijn uitleg. 1 iemand zei dat ik zoveel rust uitstraalde…. Toen ik naar huis ging heb ik complimenten gekregen van mijn teamleidster en directeur. De directeur zei dat het beter was dan vorig jaar. Kleine domper…. Ik ben erg trots op mezelf! Nu de volgende stap! Dank je wel  R.

Zelfvertrouwen

Beste Elke,
Het gaat heel goed, ik heb totaal geen behoefte meer in snoep. Ik eet ook minder en ben al terug actiever. Toen ik gisterenmorgen op de weegschaal ging staan, was er al 2,5 kg af en ik heb helemaal niet het gevoel dat ik op dieet ben. Ik wil u graag bedanken dat jij geholpen heb mijn knop terug om te draaien. Onmiddellijk toen ik thuis kwam had ik al het gevoel dat er 10 kg van mij afgevallen was.
Mvg, M.

Afvallen

Dag Elke,
Gaat prima, dank je!
Voor het overige alles kits met mij. Was een mooie ervaring en het helpt me
om nog beter te kunnen begrijpen wat anderen hier voelen als ze in diepe
ontspanning zijn, waarvoor dikke merci
Groetjes
A.

Diverse doelen

Hallo, goede avond, Vrijdagnacht na de sessie slecht geslapen. Dagen erna vol energie en een super goed gevoel. Eerste week : trager eten, voelen wanneer ik inderdaad moet stoppen met eten (voldaan gevoel). gedachten gaan ook niet telkens naar eten. Geen alcohol, frisdranken meer. slechts 1 koekje bij de koffie. geen zin in chocolade….

Afvallen

Dag James, je mag zoals gevraagd deze reactie op jouw website plaatsen. Sinds ik het virtuele maagband plan ben begonnen 7 weken geleden, ben ik 11,5 kg afgevallen. Maar wat zo ongelooflijk is, is het feit dat ik op geen enkele moment het gevoel had dat ik aan het diëten was. Ik kan dit zelfs zonder nazorg voor mijn part voor de rest van mijn leven volhouden. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit mijn leven heeft veranderd. Ik ben je zo dankbaar voor jouw inspanningen ook, zeker voor de persoonlijke opvolging die ik heb mogen krijgen. Ik kan dit aan iedereen aanraden. Marie

Afvallen

Dag James, Met mij gaat alles goed en ben nu op 3 weken 3 kilo afgevallen goed hé. Ik ben heel tevreden dat ik U geraadpleegd heb en hopende gaat het zo verder. mvg Ingrid

Afvallen

Hallo James,
Heb de voorbije twee nachten toch wel beter geslapen. Geen dromen ivm werk of “todo”’s.
Ben jammer genoeg wel nog steeds wakker geworden op een veel te vroeg uur, maar ben er dan toch in gelukt om binnen een redelijke termijn terug in te slapen.
Heb je nog een tip (suggestie ) om te vermijden dat ik wakker word?

Slapen

Beste James,
Ik ga elk jaar met de familie en mijn kleine en grote neefjes en nichtjes naar de kerstshow van Samson en Gert.
En ik heb dus mijn angst overwonnen voor in een theaterzaal !!!!
Dus ik wil je echt bedanken voor de hypnose (dat heeeeeeel goed heeft gewerkt !!!)
Maar ik vrees toch dat de lift nog even zal duren !!!
Dus daarom zou ik willen vragen als ik nog eens zou mogen terugkomen?

Angsten kinderen

Dag James, In de eerste week na de eerste sessie, had Peter nog 2 keer een natte luier. De tweede week was hij helemaal droog. Na de tweede sessie met jou, was hij opnieuw een hele week droog. Zoals jij had gezegd, hebben we bij het begin van de nieuwe week de luier achterwege gelaten. Peter had daar zelf niet zo veel vertrouwen in, en wou zelf nog een paar dagen een pamper. Halverwege de week had hij er genoeg vertrouwen in, en hebben we hem geen luier meer aan gedaan. Het gaat nu helemaal goed. We zijn bijna een maand verder, en er zijn geen ongelukjes meer geweest. Wat een zaligheid, ook voor ons. Na 11 jaar zijn we eindelijk uit de pampers. Hi kan nu ook al eens een vriendje te slapen vragen, en omgekeerd. Onnodig te zeggen dat we heel erg tevreden zijn, en Peter ook. Als ik nu nog zou horen van ouders dat zij met hetzelfde probleem zitten dan stuur ik die zonder uitstel naar jou toe !

Bedplassen

Dag James, xxxx was heel positief toen hij na de eerste sessie thuis kwam. Hij heeft vertelt dat hij Messi heeft ontmoet en dat het precies echt was. Hij zei dat hij voelde dat hij lachte. Ook vertelde hij over hoe jij met zijn hand praatte. Hij vond het alvast een positieve ervaring! Hij ziet er dan ook helemaal niet tegenop om terug te komen. Het gaat idd goed maar deze morgen was zijn slipje een beetje nat. Wat mij wel al opgevallen is is dat hij nu droog is op momenten waar hij vroeger zeker nat zou zijn. Bv als hij ’s avonds nog aan de late kant 1 tot 1,5 glas water drinkt. Of als hij na 18 uur cola drinkt. Vroeger zou hij zeker nat geweest zijn en nu dus niet. Het is al 2 keer geweest dat hij cola op een later uur dronk en dus droog was. Ik heb de indruk dat hij nu ’s avonds al gemakkelijker wat water nog kan drinken in vgl met voor de sessie. Als je dan weet dat alle medicatie is stopgezet… Dit zou voordien zeker niet gelukt zijn. Op een avond heeft hij rond 20 uur nog een blik cola van 33cl gedronken en nog 2 glazen water en hij was droog. Volgens mij kunnen we dus spreken van een positieve ervaring.

Bedplassen

Dag James, Ik vond het een super goede ervaring ! Ik voelde de avond zelf al terug een kracht … Ik liet bepaalde dingen ineens los… Kwam meer op voor mezelf … De reacties van mijn omgeving waren ” je spreekt anders” ” je spreekt terug met een kracht ” ” je spreekt overtuigender en zelfzekerder ” … Mijn kpni therapeut zag ik donderdag , zelf hij vond dat ik anders sprak . Ook zijn therapie krijgt ineens de gewenste krachtwerking … Het is alsof mijn lichaam een langdurige strijd opgeeft en weet om te zetten in rust … Voor mij alvast een goede werking en zeer positieve ervaring! Ps heb je nummer al reeds doorgegeven

Diverse doelen

Hallo, Onmiddellijk na de sessie had ik zo veel energie. Alleen al daarom zou ik nog wel willen terug komen  Spijtig genoeg is dat nu een beetje aan het afnemen (hoogst waarschijnlijk door de blokperiode waardoor ik enkel maar achter mijn boeken zit, een mens zou van minder moe worden). Maar waarvoor ik gekomen was: ik drink sinds de sessie liters water! Geen zin meer in (light) frisdranken. Ik heb ook nog geen enkel zoetigheid of tussendoortje aangeraakt! Ongelooflijk! Ik eet drie keer per dag, tenzij dat het een héél lang dag is. Dan kunnen het wel vier maaltijden zijn. Ik eet ook beduidend trager, soms zelfs trager dan mijn man. Ik ben dus aangenaam verrast! Bedankt!

Afvallen

Hallo, Mijn cola verslaving is gedaan, drink nu automatisch 2l water per dag. Had mij dat nooit eerder zien doen hoor en moet er zelfs geen moeite voor doen. Ik eet ook met mate, minder dan voorheen. Kan wel zo nog een zoetebektrekje hebben maar ook dit is enorm beperkter en het zit automatisch in mij van “het is nu voldoende”. Vandaag met studenten iets gaan drinken, had eens een cola gevraagd maar halverwege had ik er genoeg van. Raar maar ja hoor waar

Afvallen

Dag James,
Ik eet duidelijk veel minder, ik denk wel dat er al wat kilo’s af zijn. Ik heb geen trek meer in snoep, het mag zelfs voor m’n neus liggen. De eerste 3 dagen at ik wel nog meer, maar snoepte ik al veel minder en als ik het dan toch deed, had ik echt een walgelijke suikersmaak in m’n mond, dus ik lust het niet meer. Hopelijk blijf§t het zo!
vrg
S

Afvallen

Ik was al eens bij een andere hypnotiseur geweest, maar hield het daarna niet zo lang uit. Nu zijn we 5 maanden verder, en ik rook nog niet. Ik denk dat ik er nu echt af ben.

Stoppen met roken

Dag James,
zaterdagavond op nieuwjaarsreceptie van onze straat gezondigd na te veel pintjes  heb er 3 gerookt..
Maar voor de rest geen enkele sigaret meer aangeraakt.
Hopelijk gaat het zo verder!
Alvast bedankt!

Stoppen met roken

Hoi james ik heb niet meer gerookt en ik zal ook nooit meer roken. Merci! Van bijwerkingen heb ik niet veel last. Enkel een beetje neerslachtig. Maar dat zal wel overwaaien. Merci!!

Stoppen met roken

Dag James,
Ik ben ondertussen 2 kg afgevallen, ik denk nu ook beter na over mijn porties en over wat ik eet.
Hoewel ik nogaltijd die ongeloofelijke zin in vettig eten heb kan ik gemakkelijker nee zeggen.
Vanaf morgen begin ik weer met joggen, als ik dat kan combineren met mijn nieuwe eetgewoontes zal ik snel aan die 75kg geraken
mvg

Afvallen

Dag James, Sinds onze sessie van woensdag 14/01 ben ik al 2,9 kg afgevallen. Ik was ‘s morgens, voor de sessie, al goed gestart, omdat ik wist dat onze bijeenkomst voor mij een ommekeer zou betekenen. Dus de motivatie was perfect. Belangrijker dan het aantal kilo’s, is het feit dat ik er totaal niet mee bezig ben. Ik weeg mij op zondagmorgen, en dat is het dan. Voor de rest is het allemaal heel natuurlijk en evident. Als ik in de Colruyt ben, en ik zie al die lekkere hapjes die je mag proeven, dan kijk ik wel eens wat er ligt, maar geen enkele keer komt het in mij op ook maar iets te nemen. Ook in de leraarskamer laat ik alle snoepjes aan mij voorbijgaan. Ik sta er niet bij stil. Ik maak de afweging ook niet. Dat is toch wel een merkbare verandering. Mijn energie gaat nu naar alle dingen die moeten gebeuren, ik ben heel ijverig bezig. Elke avond luister ik naar die bestanden. Ik doe veel moeite om wakker te blijven en alles in mij op te nemen. Maar dat lukt niet, halverwege lig ik steevast in slaap.

Afvallen

Hallo James
Alles gaat prima, zelfs de choco zegt me niets meer! En dat wil wat zeggen! Ik voel dat het zal lukken. Ik hou je op de hoogte.
Groetjes
XXXXX

Afvallen

Hello,
met mij gaat het goed.
Ik doe mijn best wat betreft de voeding
ook het drinken van het water gaat iets vlotter maar nog niet zoals het moet
Heb mij nog niet op de weegschaal gesteld (doe ik sowieso niet ) maar voel dat ik dat opgeblazen gevoel
minder heb, en ook van de zoete tussendoortjes blijf ik af (wat al een prestatie is voor mij)
Mijn voornemens zitten in mijn hoofd en ik probreer ze na te na te streven
Alvast dank voor de mooie sessie die ik heb mogen ondervinden, het deed deugd
Groetjes
A.

Afvallen

James: deze mevrouw heeft PDS Alhoewel PDS op zich niet met hypnose kan genezen worden, is het toch goed mogelijk om opnieuw een kwalitatief leven te hebben.
——————————–
Dag James,
Ik heb geen stress meer als ik de auto in stap
Ik heb geen paniekaanvallen meer gehad als ik buikpijn kreeg na het eten
En heb daardoor ook normaal naar de wc kunnen gaan
En geen 3 x met veel buikpijn
Ik (en mijn vriend) heb momenteel het gevoel dat ik, als dit zo blijft, een behoorlijk normaal leven terug kan hebben.
Ik besef wel dat ik nog steeds spastische darmen heb, en dat dat betekent dat ik moet opletten met eten en snel daarna ergens heen gaan
Dat ik daar best rekening mee hou
Maar de paniek is er van af
Ik ga dat nog een paar weken ‘bekijken’, en verder ontdekken.
Dan kan het wel zijn dat ik nog eens een afspraak maak, als ik duidelijker weet waar ik nu sta.
Alvast héél erg bedankt!!!!!!!!!!!!
De afgelopen week neemt niemand me nog af, ik besef nu terug hoe het ook kan zijn, en dat mits een beetje rekening houden met mezelf, ik best alles kan doen wat ik wil of nodig heb.
FIJN!
Groetjes,
XXXXXX

Diverse doelen: PDS

Hallo James,
Ik ben heel blij dat ik dit geprobeert heb, ik heb weer de klik te pakken om te vermageren.
veel water drinken gaat automatisch terug en eten minderen gaat ook goed. mijn hoofd zegt nu nee en ik leer er naar te luisteren. Ben heel positief er tegenover.
Bedankt alvast!!!!
groetjes
K

Afvallen

Dag James
Ik heb sinds de sessie geen vreetbui meer gehad. Ik eet wel nog veel maar dat extreme eten heb ik niet meer gedaan. Ik ben ook sneller voldaan en mijn lichaam luistert beter naar dat gevoel. Verder eet ik wat ik wil en probeer ik me te houden aan 3 maaltijden. Het vele water drinken en elke dag 20 min bewegen is wel nog een aandachtspunt ik probeer ook niet op de weegschaal te gaan staan…
Groetjes
L

Afvallen

Dag James,
Momenteel alles goed. Ex-roker :-).
Ik heb het wel een paar dagen lastig gehad, vooral ‘s avonds als ik thuis was. Dan rookte ik ook het meest.
Die gewoonte doorbreken is toch moeilijk.
Ik heb je geluidsfragment dan nog eens beluisterd en nu gaat het beter.
Heel erg bedankt voor de hulp! Zonder U zou het me hoogstwaarschijnlijk niet gelukt zijn.
Groetjes,
H

Stoppen met roken

Beste James,
Het gaat goed met me. Ik heb niet meer gerookt sinds de hypnose sessie.
Hoe ik best mijn ervaring kan omschrijven is als volgt:
Bij elke poging om te stoppen met roken zijn er de twee stemmetjes, het stemmetje dat bij elke verleiding alle mogelijke excuses bovenhaalt om toch maar toe te geven en het stemmetje dat je probeert te overtuigen dat het echt wel goed is om te stoppen met roken.
Bij elke vorige poging won het stemmetje dat aan de verleiding wil toegeven en deze keer wint het andere stemmetje bij elke verleiding tot hiertoe. Het is nu 8 dagen geleden dat ik nog een sigaret rookte en ik merk wel dat de verleiding sinds 2 dagen groter geworden is. Heb er wel vertrouwen in dat ik zal volhouden.
Bij deze dus dank voor de ondersteuning!
Met vrienedelijke groet,
N

Stoppen met roken

Hallo Elke
Het gaat verbazend goed met me. Ondertussen een week rookvrij. Ben ook bezig met sporten nu en voel me echt goed. Het stoort me ook niet als iemand anders rookt. Bedankt nog. Ik ben met een nieuw gezond leven begonnen.
Groetjes

Stoppen met roken

Hallo Elke,
Ik voel me prima. Eet zonder raar gedachten over mijn gewicht. Primeur! En ….ik ben nog niet op de weegschaal gaan staan, wat ik normaal iedere ochtend voordien deed.
Vandaag ben ik ook nog eens terug naar’ het speciaal kamertje’ geweest en voor alle zekerheid het potje nog eens gevuld ;-).
Dank je voor de mail en tot snel.
Lieve groetjes,
S.

Afvallen

Bedankt voor je mailtje. Ik merk wel dat ik minder die grote drang naar eten heb. Hier ben ik alvast blij om. Het feit van minder te snoepen zorgt ook wel dat ik mij energieker voel. Alleen jammer dat het zich in het gewicht nog niet echt laat zien, er is amper 1 kilootje af. Dat had ik liever wat meer gezien, als het goed vooruitgaat, heb ik ook meer moed om door te zetten.
Groetjes
S.

Afvallen

Hallo Elke
Met mij is alles ok.
Ik merk wel resultaat van de consultatie.
Het hongergevoel is sterk verminderd.
Soms krijg ik mijn bord zelfs niet leeg.
Dit is al een hele tijd geleden dat ik dit nog eens heb meegemaakt
Wij hadden het tijdens ons gesprek ook even over een andere wending
geven aan mijn beroepsactiviteiten.
Op mijn werk is het uitgedraaid zoals ik verwachtte.
De herstructurering in de IT afdeling is al doorgevoerd.
Het hele IT-team van Europa is (…)

Afvallen

Dag Elke,
Soms gaat het goed, maar heb toch nog vaak mijn mindere momenten. Maar ik probeer erboven te staan. Vind dat de hypnose toch wel wat verbetering gebracht heeft in mijn gedachtengang.
mvg,
B.

Depressie

Hei,
ik heb mijn porties niet met opzet verkleind maar ik merk dat ik minder eet, alsof ik
vlugger genoeg heb.
Aan dat drinken moet ik nog werken.
Ik denk wel dat ik ook al wat gewicht kwijt ben. En ik voel me goed en fit.
Voila
L.

Afvallen

Hey Elke,
Tgaat prima,verlies telkens paar grammetjes ondertussen 1 kg af. Heb helemaal geen trek in koekjes of dergelijke. En bij het eten let ik bewust hoe ik iets eet en dat merk ik wel…..Zit rapper vol . Heb gister wel 3dropjes gegeten ,Naderhand wel zoiets van dat heb ik nergens voor nodig en jah heb het geproefd maar dat was het ook.
Ieder geval voor de rest super. Heb bepaalde gewicht voor men ogen en we gaan ervoor
Dank je wel nog voor je hulp!
Grtjs f.

Afvallen

James , Je vroeg me op 26/8 om na 14 dagen iets te laten weten hoe het met me gaat… Wel bij deze… Ik was onderweg naar u niet echt zenuwachtig , eerder nerveus omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond … Het gesprek verliep al vrij snel , heel vlot en aangenaam. Het gaat me (heel) goed momenteel, en heb niet meer gerookt sinds ik bij u ben buitengekomen. We zijn morgen dag 19 en heb totaal geen moeite om niet te roken ! raar maar waar ! Dezelfde dag 26/8 (vrijdagavond) hadden we al direct een BBQ bij vrienden met een apero en tal van andere dranken etc … en had geen probleem , en mijn vrouw rookte daar wel bv , deze morgen ging ik fietsen met de bende , toen ik na het ontbijt en nadien me klaarmaakte had ik nog niet aan sigaretten gedacht … Het was omdat ik mijn vrouw de hare zag liggen dat ik er aan dacht … Ook na het eten doe ik mijn ding zoals opruimen en de vaatwasser inladen , nadien de zetel in of op terras thuis bij goed weer en absoluut GEEN probleem. Hoop dat ik dit nog 50 jaar kan volhouden , maar dit gaat zeer gemakkelijk ! Dikke merci om te “behandelen” PS , ik heb nog steeds niet naar uw MP3 bestand geluisterd … ? Met vriendelijke groeten T

Stoppen met roken

Beste James, Een week geleden was ik bij jou om me te helpen bij het stoppen met roken. We zijn nu een week verder en ik ben al een week een ‘ex-roker’. Ik moet zeggen dat het vlotter ging dan verwacht, hoewel er natuurlijk wel een aantal lastige momentjes geweest zijn, maar ik kon voet bij stuk houden en nee blijven zeggen. Ook op andere zaken lijkt het gemakkelijker om de juiste keuze te maken, zoals bij eten en sporten. Ik voel me dan voorlopig ook super en wou je nog eens hartelijk bedanken. Ik voel me echt een heel stuk beter nu. Bedankt. Met vriendelijke groeten, J

Stoppen met roken

Beste, Ik heb een eindje gewacht om een mailtje te sturen omdat ik eerst resultaten wou zien. Ik heb een behandeling gehad omtrent mijn paniekaanvallen/eetprobleem. In de eerste weken veranderde er eigenlijk niks. Nu sinds deze week heb ik al zelf eens een maar dingen genomen om te proeven. Nu eet ik al dagelijks een yoghurt en een appel. Voor mij was dit al een grote drempel die overwonnen is en de eerste stap naar een gezonder leven. Ik wil u dus heel erg bedanken voor uw hulp! Mvg, F

Afvallen

Hallo James ,het is nu een week geleden dat ik bij jou was voor een sessie afvallen met hypnose . Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het resultaat . Ik voel me deze week vooral vrij en bevrijd van alle drang naar zoet . Wat een leuk gevoel is dat ! Ik eet mijn 3 kleine portie’s per dag en hou me af van alle eten tussendoor . Ik heb een nog grotere behoefte dan ik al had om mijn hond te nemen en bij elke mogelijke kans die zich voordoet extra te bewegen . De moeilijke momenten zijn nog steeds als ik extra stress op het werk krijg , dan moet ik mezelf extra motiveren om er niet aan toe te geven en andere keuze’s te maken .Maar al bij al is mijn eerste week zeer goed verlopen . Ik ben al 2 kg kwijt, wat toch wel heel goed is . Ik ben heel blij dat ik dat cadeau aan mezelf heb gedaan en ik weet wel zeker dat als ik mezelf voel terugglijden naar oude gewoontes , dat ik terug een sessie bij jou zal aanvragen . Voor jou een dikke pluim !!! Je kan je niet voorstellen hoe het voelt dat er eindelijk eens iemand is die je ook effectief helpt ! Bedankt alvast . Groeten D

Afvallen

Beste James,
Het is nu 4 weken geleden dat ik bij jou kwam om te stoppen met roken.
4 weken later lijkt het heel raar dat ik ooit heb gerookt en voel ik me supergoed,ik heb wel es een moeilijk momentje gehad maar dat verdween bijna direct.
Ik ging vroeger al 2 keer in de week lopen maar nu is dit 3 keer en dan toch wel 10 km,ik voel me echt supergoed.
Daarom nog eens hartelijk dank en ik zou het iedereen aanraden.
Mvg Gino

Stoppen met roken

Beste heer Boelens Bij deze een klein verslag over mijn huidige situatie na onze sessie. Ik voel mij heel ontspannen en eigenlijk heb ik nog heel weinig stress. Ik ben die dag thuis gekomen en heb mij een drankje genomen zonder het eerst af te wassen en dat is zo gebleven. Ik neem dingen uit de koelkast zonder ze eerst proper te maken. Ik ben diezelfde dag gaan eten met mijn gezinnetje en ben heel ontspannen gebleven. De dag daarna ben ik zelfs naar de Decathlon geweest en in plaats van vlug te nemen wat ik nodig had en naar buiten te gaan heb ik daar heel ontspannen rondgelopen. Ik ben ondertussen ook al naar de cinema geweest met mijn zoon. Ik was ook minder mijn handen en ik constateer zelfs dat in sommige gevallen ook de manier van handenwassen is veranderd. Ik loop ook heel de tijd opgewekt en zit soms met grappige liedjes in mijn hoofd. Bij deze kan ik dus wel zeggen dat er al een hele verbetering is, nog niet zoals ik het zou willen maar toch wel al een hele stap vooruit. Met dank en vriendelijke groeten Dirk

Smetvrees

Beste James,
Langst deze weg wil ik je nog es bedanken voor de sessie deze middag,het is misschien nog wat vroeg om over een succes te spreken na een paar uur maar toch voel ik “niks” meer geen drang of een gemis voel ik.
Het enige wat ik voel is dat ik me supergoed voel,het lijkt net een energieboost!
Een positieve ervaring dat ik zeker met anderen zal delen.
Met vriendelijke groeten,
Gino

Stoppen met roken

Beste James, Ik ben in januari bij u gekomen voor een extra boost in mijn dieet, of beter gezegd, mijn “anders eten”. Ik was al gemotiveerd en had mijn voedingspatroon al aangepast en mijn vraag naar u toe was mij eventueel te helpen om deze motivatie aan te houden en niet toe geven aan sporadische ongezonde eetbuien waaraan ik vooral ’s avonds moeilijk kon weerstaan. Ik wou u bij deze bedanken. Mijn drang naar gezonde voeding is nog groter geworden, ik trek nog meer tijd uit om zeker te zijn dat ik een gezonde,lichte lunch en tussendoortjes mee kan nemen naar kantoor, kan gemakkelijk de slechte koolhydraten laten voor wat ze zijn, kan gemakkelijk neen zeggen wanneer er gezouten snacks worden aangeboden, heb er zelfs minder zin in en als ik dan toch maar eens een gezouten snackje neem, ben ik tevreden met een kleine hoeveelheid. Ook de wijnconsumptie is fel gedaald, heb besloten enkel in het weekend een glaasje te drinken en heb daar helemaal geen moeite mee, een theetje ‘s avonds bij het lezen smaakt al even lekker in mijn ogen nu. U heeft het begrepen, ik ben tevreden J. Ik heb deze ervaring gedeeld met een collega die ook afspraak genomen heeft met u. Ik probeer mijn oudste zoon te overtuigen om te komen voor zijn “nagelbijten”, maar die ziet het nog niet zitten… Nog ’s bedankt, Groetjes Sandra

Afvallen

Beste James . Een 6 tal weken geleden ben ik bij u geweest om te vermageren. Ik ben zeer tevreden. Nooit geen goesting meer om koekjes of chocolade . Ben nu verleden week gestart met de Weight watchers . Wat ook veel gemakkelijker gaat of vroeger. Ben nu een goeie 5 kilo afgevallen, wat mij zeer tevreden maakt. Het is zeker een aanrader, nogmaals hartelijk bedankt voor de hulp. Marleen

Afvallen