Informatie bij uw afspraak Zonhoven

Beste cliƫnt,

eerst en vooral hartelijk dank voor het maken van uw afspraak. Wij stellen uw vertrouwen in ons ten zeerste op prijs, en zullen er samen met u alles aan doen om uw gestelde doelen via Hypnose te bereiken.

Om alvast goed van start te gaan, willen wij u graag bij deze meer informatie geven, zodat uw sessie in de best mogelijke omstandigheden kan verlopen.

Hoe kan u ons bereiken?

Hypnosehulp Zonhoven is gelegen in de Nieuwe Hazendansweg 6 te 3520 Zonhoven

Praktische informatie

Indien u dit wenst mag u gerust uw partner / familielid / vriend(in) meebrengen. Tijdens het inleidende gesprek mogen zij ook in de praktijkruimte aanwezig zijn.Tijdens de eigenlijke hypnosesessie worden zij echter verzocht in de wachtkamer plaats te nemen. Hypnose gebeurt in een vertrouwelijke 1-op1 relatie tussen de client en de hypnotherapeut. Alleen wanneer het om kinderen gaat , kan in bepaalde omstandigheden de aanwezigheid van een ouder(s) toegelaten worden.

Kan u na uw sessie probleemloos met de auto terugrijden? Uiteraard ! Na de sessie bent u helder wakker en fris, tenzij u al doodmoe was aangekomen. Het is daarom aangeraden om niet doodvermoeid op uw afspraak te verschijnen. Immers, zou u in slaap vallen tijdens de sessie, dan is dit een nutteloze sessie geweest. Hypnose is immers geen slaap!

Wees op tijd op uw afspraak, maar wees ook niet veel te vroeg. Kom gewoon op tijd. U kan even wachten in de wachtzaal, maar het heeft geen zin om een halfuur vroeger te komen. Alle afspraken zijn immers op vastgesteld tijdstip. U heeft vast wel wat beter te doen dan in een wachtzaal te zitten?

U kan uw wagen parkeren op de daarvoor voorziene parkeerplaats. U belt aan de voordeur aan, waarna de deur automatisch wordt geopend. Ik kom u in de wachtzaal begroeten, om de praktijkruimte binnen te komen. Hou rekening met anderen, en probeer de stilte te bewaren. U zou het ook niet op prijs stellen mocht tijdens uw gesprek luid gepraat en gelach vanuit de wachtkamer te horen zijn.

Pijnbehandelingen

Pijn is goed te behandelen. Echter, pijn is ook een nuttig signaal van ons lichaam. Het zegt ons dat er iets mis is. Daarom gaan wij enkel over tot pijnbehandelingen wanneer alle andere traditionele medische behandelingen zijn geprobeerd. In dit verband stellen wij een verwijzing van uw huisarts zeer op prijs. Hypnosehulp zal nooit een pijnbehandeling uitvoeren wanneer andere medische behandelingen nog niet werden uitgeput.

Betaling

U kan bij ons UITSLUITEND contant betalen. Wij beschikken niet over een betaalterminal.

Wel kan u bij ons betalen met de Bancontact App :

bancontact

Afspraak afzeggen

U kan tot 48 uur voor uw afspraak kosteloos afzeggen. Enkel in dwingende omstandigheden kunnen wij hier uitzonderingen op toestaan.

Contactinformatie

Op onze contactpagina vindt u alle informatie en telefoonnummers terug.