Hypnose in regio Gent

Hypnose in Gent

Ook gezien op AVS televisie !

Hypnosehulp in Kluizen is met voorsprong de meest succesvolle hypnosepraktijk in de regio Groot Gent en Oost-en West Vlaanderen. James Boelens, één van Vlaanderens meest vooraanstaande hypnotherapeuten heeft er zijn succesvolle praktijk.

Als één van de zeer weinige hypnotiseurs is hij door meerdere instanties gecertificieerd, en hoog aangeschreven. Instanties zoals het IHR, het Britse Lloyds, het Duitse DAKKS en het Amerikaanse NGH zijn niet van de minsten om een volledige certifiëring te behalen. James Boelens was ook de allereerste niet-arts in België die door het IHR, het ICR en Lloyds werd erkend.

Niet verwonderlijk, voortdurende verdere opleiding in binnen-en buitenland, staan constant in zijn agenda. In tegenstelling tot de meeste andere hypnotherapeuten is hij ook voltijds met hypnose bezig. De meeste andere therapeuten hebben er nog een dagtaak bij, en beoefenen hypnose bijna als een veredelde hobby. Ter vergelijking: uw huisarts is ook niet een deel van zijn tijd een productie-arbeider of garagist?

James Boelens pleit er dan ook sterk voor dat het beroep veel strikter zou worden gereglementeerd, om amateurisme te weren. Als hypnotiseur ben je uiteindelijk bezig met mensen, en ieder van die mensen verdienen een professional. Iemand met ervaring en kennis. Het is dan ook duidelijk: voor hypnose in Gent moet u bij Hypnosehulp zijn.

Hypnosehulp is gevestigd te Kluizen, deelgemeente van Evergem, in de Snoekstraat nr. 61

Ook in Zonhoven

Naast hypnose in Gent, heeft Hypnosehulp nu ook een tweede praktijkruimte in Zonhoven, nabij Hasselt. Steeds vaker maakten mensen de nogal verre verplaatsing vanuit Limburg naar Gent.

Hypnose in Gent , of hypnose in Zonhoven, telkens bent u bij Hypnosehulp aan het juiste adres ! Zou u toch voor een andere therapeut kiezen, zorg er dan zeker voor dat u de persoon in kwestie hebt opgezocht, en u zich ervan hebt verzekerd dat u met een professional te maken heeft.

Neem gerust contact met ons op indien u graag meer informatie over hypnose wil krijgen op onze contactpagina.