Compulsief gedrag verhelpen met Hypnose

Compulsief gedrag en hypnose

Compulsief gedrag en hypnose kunnen samengaan. Dwangmatige gedachten die je dingen laten doen die jij eigenlijk helemaal niet wil doen.

 

compulsief gedrag en hypnose venster

De kracht van deze methode, die via hypnose, of diepe ontspanning, werkt ligt bij jezelf. Via hypnose wordt de kracht in jezelf aangewakkerd. De kracht in jezelf wordt terug hersteld zodat het mogelijk wordt het hoofd te bieden aan Compulsief gedrag. Het compulsief gedrag verhelpen met hypnose houdt dus in dat we de kracht die in je zit gaan versterken. Via visualisatie worden er technieken bijgebracht die jou helpen in je dagdagelijkse leven het hoofd te bieden aan opdringerige gedachten. Compulsief gedrag verhelpen met hypnose gebeurt dus door het onder controle houden van die opdringerige gedachten.

Vermijden

Eens je de opdringerige gedachten de baas bent kan je het compulsieve gedrag vermijden. Immers, de kracht van hypnose is de kracht in jezelf. Het besef dat jij heer en meester bent over je eigen lichaam en geest, over hoe jij je voelt en dus ook over je gedachten. Compulsief gedrag en hypnose kunnen dus samengaan. Jij bepaalt hoever je meegaat in deze gedachten en zo het compulsieve gedrag zijn gang laat gaan. Jij bepaalt dus ook of je dat compulsief gedrag wenst uit te schakelen. Hypnose helpt je hierbij. Hypnose geeft je de controle over je lichaam en geest terug, als jij compulsief gedrag wil verhelpen met hypnose, dan kan jij dat ook. De sleutel tot succes ligt bij de wil, die wil om ervan af te geraken.

Aanpak

Er is niets verkeerd met gedachten. Iedere mens denkt weleens. Het verschil tussen gewone gedachten en gedachten die uitdraaien in dwangmatig of compulsief gedrag is simpelweg de controle. De controle over je gedachten, over je eigen geest en lichaam behouden, terug grijpen. De controle niet afgeven aan deze gedachten, deze gedachten niet laten overheersen over je eigen wil. Wat vaak begint als een vorm van controle over jezelf, een soort van veilig gegeven groeit vaak uit naar een controlerend geheel. Je verliest jezelf in de compulsieve gedachten, de gedachten gaan met jou op de loop en je wordt stilaan slaaf van je eigen compulsieve gedachten en compulsieve gedrag.

verslavingen compulsief gedrag hypnose

Breek de cirkel

Via hypnose is het mogelijk deze cirkel te verbreken, het compulsieve gedrag te stoppen, maar dit kan enkel en alleen een succesverhaal worden als je wil om te veranderen, om te leven zonder compulsief gedrag, heel sterk is. Met een vingerknip krijg je dit niet opgelost, maar wel met veel inzet, overwinningen op je gedachten, een hersteld zelfbeeld, etc…

Wens jij ook te kijken of compulsief gedrag en hypnose een mogelijkheid voor jou is, en zo alle dwangmatige gedachten te elimineren uit jou geest, uit jou lichaam, en je bent bereid om hiervoor overwinningen aan te gaan op jezelf, om je grenzen bewust te verleggen?
Dan staan wij van hypnosehulp klaar om jou bij te staan, om je de nodigeĀ  tools aan te geven om je geest, je onderbewustzijn te herprogrammeren. Iedere dag dat jij hiermee aan de slag gaat, aan werkt is een stap dichter naar bevrijding. Bevrijding van die dwangmatige gedachten die je compulsieve gedrag uitlokken. Iedere dag dat jij je grenzen verlegd is een stap dichter terugĀ naar jezelf. Unlock your mind!

Unlock Your Mind 28