Afvallen met hypnose

Disclaimer: Resultaten zijn altijd heel persoonlijk, en nooit gegarandeerd.

Afvallen met hypnose ? Gewichtsmanagement houdt ons in deze consumptiemaatschappij dag en nacht bezig. We hebben zittend werk, eten te veel en verkeerd en worden langzaam dikker. Daar hebben we zelf meestal invloed op. Verantwoord eten en meer bewegen bijvoorbeeld. We weten het eigenlijk allemaal wel, maar waarom lukt het ons toch zo vaak niet? Er zijn redenen in overvloed: we missen de motivatie, we zijn te moe om te sporten, we verdoven onze emoties met voedsel, we hebben geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken, we zijn Bourgondiërs en willen genieten van het leven, er is iets lichamelijk niet in orde waardoor we kilo’s aankomen (hormonen, schildklier) en vele andere redenen.

Obesitas kan wel tot ernstige gezondheidsproblemen leiden. Op de website van het UZ Leuven vindt u nuttige info.

En dan ?

Er is niets mis met een paar pondjes te veel en wat de mode-industrie ons voorschotelt is natuurlijk niet realistisch, maar als de kilo’s je in de weg gaan zitten of je gezondheid in gevaar brengen is het echt tijd om er iets aan te doen.

afvallen met hypnose

Hypnose is geschikt om u te helpen te kunnen afvallen. Ondersteund door hypnose kun je zelf aan de slag om zelf op je streefgewicht te komen. Klinkt dit als een foute Amerikaanse commercial voor de zoveelste ‘wondermethode’? We gaan de uitdaging graag aan. Wij weten dat hypnose echt werkt. Neem ook maar eens een kijkje bij onze klantenfeedback en lees de tevreden reacties van klanten die reeds eerder kozen voor hypnose.

Succes gegarandeerd ? Zeker niet. In tegenstelling tot wat sommigen op het Internet durven doen, geven wij geen garanties op succes. Dit is niet-deontologisch, en is ronduit oneerlijk. Wat wij wel garanderen is onze uiterste inzet, onze support en onze ervaring. Geen enkele behandeling zou succes mogen garanderen. De slaagkans met hypnose ligt wel bijzonder hoog.

Evenwel blijft u zelf 100% de controle houden over wat u wel of niet eet. Afvallen met hypnose kan u helpen aan veel verleidingen te weerstaan, vaak tot uw eigen verbazing. Uiteraard kan het niet de bedoeling zijn dat u uw afvallen alleen aan hypnose overlaat. Er wordt van u natuurlijk ook een inspanning gevraagd. Bent u iemand die meer kilo’s zou willen afvallen? Misschien is de Virtuele Maagband dan wel beter voor u geschikt?

Meer weten?

afvallen met hypnose

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk.